pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 25, 2016 4:29 pm Lees verder →

Messi: Barcelona heeft alles te danken aan Cruijff

Roerdalen – ‘s-Werelds beste voetballer anno 2016, Lionel Messi van FC Barcelona , heeft vanuit Argentinië gereageerd op het overlijden van Johan Cruijff.

De beste voetballer ter wereld had mooie worden over voor de stervoetballer van weleer, die gisteren bezweek aan de gevolgen van longkanker. Cruijff is geheel volgens de Spaanse ritus vandaag al in zeer besloten kring – op verzoek van zijn familie gecremeerd.- Messi stelde dat alle prijzen die door de Catalanen zijn gewonnen, te danken zijn aan de erfenis van Cruijff. De Nederlander boekte als speler en coach grote successen in Spanje.

“Iedereen bij Barcelona wist dat Cruijff ziek was”, sprak Messi, onder belangstelling van veel pers. “Helaas heeft hij het niet gered. Cruijff was een zeer invloedrijk persoon in de voetbalwereld en zeker bij Barcelona.”

De Argentijnse dribbelaar vervolgt: “Alles wat er de afgelopen jaren bij Barça is gebeurd en wat er is bereikt, is aan hem te danken. Hij heeft de manier van denken bij de club veranderd. Cruijff was zeer geliefd in de voetbalwereld en vooral in Barcelona.”

Ook in Barcelona wordt er uitgebreid stilgestaan bij de dood van de voetballegende: El Clasico (BARCELONA – REAL MADRID) zal geheel in het teken staan van Cruijff.Posted in: algemeen, roerdalen