pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 3, 2014 4:08 pm Lees verder →

Miljoenen verdiend aan loterijen voor goede doelen

Roerdalen – Oud-Novibmedewerker Boudewijn Poelmann en de drie andere oprichters van de Goede Doelen Loterijen hebben sinds de lancering van hun eerste loterij in 1989, via BV’s bijna 80 miljoen euro (78,4 miljoen) uit hun nationale en internationale loterijactiviteiten ontvangen. Het gaat om licentievergoedingen, salarissen en opbrengsten van de verkoop van aandelen. Dit blijkt uit een inventarisatie door NRC Handelsblad.
Onbekend was tot nu toe wat de oprichters zelf overhielden van hun zakelijke activiteiten voor de loterijen, die binnen een beschermde markt opereerden. De overheid gaf hiervoor een beperkt aantal licenties uit. Loterijbestuurders onderstrepen altijd het publieke belang van de Goede Doelen Loterijen, waarbij de helft van de opbrengst (5,5 miljard euro sinds 1989) naar honderden maatschappelijke organisaties ging.
Deze week 25-jarig bestaan Postcode Loterij
Komende dinsdag viert de Postcode Loterij, een van de Goede Doelen Loterijen, haar 25-jarig bestaan tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala in Amsterdam. Daarbij is ook premier Rutte aanwezig.Posted in: roerdalen