pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 11, 2016 2:37 pm Lees verder →

Mobiele werkplek politie Leudal en Weert

imageWeert/Leudal – De politie in Weert en Leudal start vanaf zaterdag 11 juni met een mobiele werkplek. De wijk Weert-Zuid en Leudal krijgen als het ware een ‘mobiel politiebureau’ erbij, in het klein, met één medewerker: De wijkagent!

Als de wijkagent op het politiebureau zijn schriftelijk werk afhandelt, is hij niet in de wijk zichtbaar. Om die reden willen de wijkagenten van Weert-Zuid en Leudal op een andere manier invulling geven aan (schriftelijk) werk. Niet meer op een politiebureau dossiers, telefoontjes of mails van wijkbewoners afhandelen, maar op straat, dichtbij de burger!

Kantoor in een politiebus

In de bus is een werkplek ingericht en kan de wijkagent schriftelijk werk afhandelen terwijl hij in de buurt aanwezig is. Daarnaast wordt de bus ingezet op verschillende tijdstippen en locaties in de wijk. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen aan de mobiele werkplek, en met de wijkagent in gesprek te gaan. Zo komt de politie dichterbij de burger, en kunnen bewoners met vragen binnenlopen bij de politie ‘in hun eigen wijk’.

Hotspots

De mobiele werkplek komt altijd te staan op een hotspot in een wijk. Een hotspot is een locatie waar meer strafbare feiten gebeuren dan op andere locaties in een wijk. Denk bijvoorbeeld aan een straat of gebied waar veel wordt ingebroken. Wanneer de wijkagent zijn werk doet in deze hotspot, wordt het gebied ook minder aantrekkelijk voor bijvoorbeeld woninginbrekers.

Start zaterdag 11 juni

Zaterdag 11 juni is de mobiele werkplek van de politie te vinden in Heythuysen (Dorpsstraat) van 15.00 tot 17.00 uur. De overige locaties en tijdstippen van de inzet van de mobiele werkplek worden de komende weken gecommuniceerd via social media van politie Weert en Leudal, zoals Facebook en Twitter
image
Het project betreft een pilot en zal na enkele weken worden geevalueerd.Posted in: algemeen, politie