pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 9, 2015 7:07 am Lees verder →

Mogelijk tuchtzaak tegen trainer ADO

Roerdalen – De actie van de ADO-coach om een blessure voor te wenden teneinde instructies te kunnen geven, krijgt mogelijk een staartje bij de tuchtcommissie.
De KNVB is niet gelukkig met het gedrag van ADO Den Hakag-trainer Henk Fraser gedurende het uitduel bij Roda JC Kerkrade (1-1). In Limburg liet de oefenmeester zijn doelman Martin Hansen een blessure voorwenden.

Tijdens de blessurebehandeling had Fraser de tijd om zijn team nader te instrueren over de speelwijze tegen het tiental van Roda JC. Fraser gaf dit na afloop eerlijk toe, maar de KNVB vindt dit niet passen bij fairplay. “En dat is toch wat we allemaal willen”, zo meldt het ANP na berichtgeving van het Algemeen Dagblad.

De KNVB zal de reglementen maandag grondig bestuderen en overweegt de aanklager betaald voetbal in te schakelen. Tevens wil de voetbalbond contact opnemen met ADO Den Haag om herhaling tegen te gaan. “Het is nu nog een incident, maar het mag zeker geen regel worden”, aldus een woordvoerder van de bond.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/334279/KNVB_baalt_van_werkwijze_Fraser:_Dat_is_toch_wat_we_allemaal_willen#ixzz3qvrklz2mPosted in: roerdalen