pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 31, 2016 12:45 pm Lees verder →

Mollema slaat toe en wint klassieker

Roerdalen – Bauke Mollema heeft een mooie zege behaald zaterdagmiddag boekte hij de mooiste overwining uit zijn loopbaan tot nu toe. Hij schreef op indrukwekkende wijze de Clásica San Sebastian op zijn naam.

Mollema (29) sprong op een kleine 9 kilometer van de finish weg uit een groepje met onder meer Alejandro Valverde en Joaquim Rodriguez. De nummer elf van de Tour de France gaf vol gas in de laatste afdaling van de Murgil Bidea terwijl achter hem werd getwijfeld. Uiteindelijk kwam Mollema solo met een flinke voorsprong over de finish. Gallopin werd tweede en Valverde

Fenomenale veerkracht
In de Tour van dit jaar zakte Mollema door een val op de laatste vrijdag van de tweede naar de elfde plaats. Dat was de grootste teleurstelling uit zijn loopbaan. Een week later laat Mollema zien over een fenomenale veerkracht te beschikken. De Groninger gaat zich nu richten op de Olympische Spelen.

De laatste Nederlandse winnaar in het Baskenland was Erik Dekker in 2000. Mollema won eerder onder andere een etappe in de Ronde van Spanje en in de Ronde van Zwitserland.

Wout Poels
Mollema is zo na Wout Poels in Luik-Bastenaken-Luik de tweede Nederlander die dit jaar een World Tour-klassieker wint. Poels maakt ook deel uit van de Nederlandse ploeg in Rio.

De laatste Nederlandse winnaar in deze klassieked was Erik Dekker in 2000. Mollema won eerder onder andere een etappe in de Ronde van Spanje en in de Ronde van Zwitserland.

Mollema is nu na Wout Poels in Luik-Bastenaken-Luik de tweede Nederlander die dit jaar een World Tour-klassieker wint. Poels zou wel eens voor een stunt in Rio kunnen zorgen….Posted in: algemeen, roerdalen