pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 10, 2015 2:09 pm Lees verder →

Montfort finalist dorpsvernieuwingsprijs : 7 concurrenten

Roerdalen – Montfort heeft de landelijke finale bereikt van de Dorpsvernieuwingsprijs 2015. Op zaterdag 26 september strijdt ons dorp tegen zeven andere dorpen om de titel.

De burgemeester en wethouder Jan den Teuling zullen bij de finale aanwezig zijn. De winnaar zal Nederland in 2016 vertegenwoordigen bij de Europese Dorpsvernieuwingsprijs.

Montfort scoorde in de voorronde al hoge ogen met projecten als de Dorpsbieb, het Eetpunt, MuziKidz, de facebookpagina Mofert Mien Dörpke, de Kookclub en Heerlickheit Montfort, het rijke verenigingsleven en de vele daaruit voortvloeiende activiteiten.

Als onderdeel van de finale bracht een delegatie van de landelijke jury op maandag 7 september een twee uur durend bezoek aan het dorp, om een aantal projecten zelf te bezichtigen en de werkgroep te bevragen. Dat gebeurt in dezelfde week ook bij de andere zeven finalisten: Bentelo (Overijssel), Heteren (Gelderland), Hoonhorst (Overijssel), Marken (Noord-Holland), Meijel (Limburg), Ooltgensplaat (Zuid-Holland) en ’t Veld (Noord-Holland).

De Dorpsvernieuwingsprijs is een initiatief van de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen. De onderscheiding wordt tweejaarlijks uitgereikt aan het dorp dat zich het meest weet te onderscheiden door bewonersinitiatief om de leefbaarheid van het eigen dorp te behouden en nieuwe activiteiten en voorzieningen te realiseren.Posted in: roerdalen