By februari 7, 2012 9:07 am Lees verder →

Moord 67-jarige man in Montfort omgeven met geheimzinnigheid: tevoren mogelijk bedreigd

Montfort – Dagblad De Telegraaf meldt vandaag, dinsdag op de site van de krant, dat de gepensioneerd vrachtwagenchauffeur Theo Suskens (67), uit de Julianastraat in Montfort en die afgelopen donderdag in zijn eigen woning werd vermoord, is tot vlak voor zijn dood bedreigd. Dat zouden volgens de krant familieleden van hem verklaard hebben tegenover de recherche van de politie Limburg Noord.
Mede als gevolg hiervan werd de 30-jarige D., een huisvriendin van de vermoorde Theo Suskens maar niet zijn vaste partner, kort na zijn plotselinge overlijden aangehouden. De oorspronkelijk uit Polen afkomstige vrouw zou volgens bekenden van Suskens te maken hebben met deze bedreigingen, zegt haar advocaat Hiltje van der Ende in de Telegraaf.
Maar dat wordt volgens de raadsvrouw in het dossier niet een keer onderbouwd door justitie. “Ik begrijp dus echt niet waarom mijn cliënte kort na de moord al is aangehouden”, zegt de advocate.
D. is inmiddels weer op vrije voeten, maar wordt toch nog als verdacht gezien. Weduwnaar Suskens werd naar verluidt door messteken om het leven gebracht. Er is verkeer in de bewuste in de straat gezien en een auto met een vreemd kenteken die woesndag en een man en een vrouw die het huis van de vermoorde man later zouden zijn binnengegaan.

aten.
Volgens een omwonende zou afgelopen Woensdagmiddag een auto met een buitenlands kenteken voor de deur van Suskens’ huis hebben gestaan. De recherche onderzoekt op dit moment deze zaak.Posted in: politie, roerdalen