pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 14, 2012 8:45 am Lees verder →

Moord van 10 jaar terug weer op tv (SBS6) morgen, donderdag 16 nov.

Martien van der Meijs liet op woensdag 30 januari 2002 rond 00.45 uur zijn hond nog even uit in de omgeving van zijn huis aan de Admiraal de Ruyterlaan in Hilversum. Plotseling werd hij door een onbekend persoon aangevallen en neergestoken. Het slachtoffer overleed later die nacht aan zijn verwondingen.

 

In twee eerdere uizendingen werd aan de kijkers gevraagd mee te denken en informatie met het coldcase-team te delen. Dit heeft geresulteerd in een aantal interessante tips waar het team mee aan de slag is. In de uitzending van 15 november worden bewakingsbeelden getoond die niet eerder met het publiek gedeeld zijn. Het originele beeld is niet helder. Op het beeld staan vermoedelijk de dader en het slachtoffer. Het bewakingsbeeld wordt op dit moment met nieuwe technieken in Amerika en Canada verbeterd.

 

Het team roept mensen op die informatie over het misdrijf hebben en nog niet eerder met de politie gesproken hebben contact op te nemen. De eerste uitzending is op donderdag 15 november om 22.30 uur bij SBS 6 Hart van Nederland.

 

 

 

 Posted in: politie