pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 18, 2012 12:46 pm Lees verder →

Morgen in Sittard St Joepmarkt: oudste van Nederland; parkeer-aanwijzingen

Roerdalen/Sittard – Morgen vindt een van de grootste en tevens de oudste jaarmarkt van Nederland plaats in Sittard: de St.-Joepmarkt. Zo’n 5 kilometer marktkramen staan dan in de Sittardse binnenstad opgesteld, en een 70-tal standwerkers, waaronder burgemeester Sjraar Cox, zullen op een aanstekelijke manier hun producten of diensten aan het publiek aanbieden. Het is een dag die enorm veel bezoekers van buiten trekt, en ook eentje die door vele oud-Sittardenaren wordt benut om de stad weer eens te bezoeken. In de Sittardse café’s is het dan ook vaak alsof je een reünie binnenvalt: tal van oude bekende loop je er – vanwege de drukte vaak letterlijk – tegen het lijf.

Vanwege de verwachte drukte en vanwege het feit dat bepaalde wegen afgesloten zijn voor het verkeer en ook een paar parkeerplaatsen die dag niet bereikbaar zijn wordt u aangeraden even kennis te nemen van door de gemeente Sittard-Geleen verstrekte informatie:

De St.-Joepmarkt trekt duizenden bezoekers vanuit de regio. Dan kan het zijn dat het vinden van een parkeerplaats moeilijk is. Wij raden u aan om, indien mogelijk, te reizen met de trein of bus. Vanaf het (bus)station in Sittard bent u bijna direct op de St.-Joepmarkt. Ga naar http://www.ns.nl/ of http://www.9292ov.nl/ voor de actuele reistijden. Als u in de buurt woont is de fiets natuurlijk ook een goede optie. In heel Sittard zijn genoeg fietsenstallingen waar u uw fiets bewaakt én gratis kunt stallen.

Fietsenstallingen
Voor bezoekers van de St.-Joepmarkt die in de buurt wonen is de fiets ook een goede optie. U kunt uw fiets in de gratis bewaakte fietsenstallingen plaatsen. Naast de vaste fietsenstallingen op de Haspelsestraat en het Tempelplein, zijn extra fietsenstallingen ingericht in de Deken Tijssenstraat en op het Hub Dassenplein.

Parkeerplaatsen
De parkeerplaatsen waar u tijdens de St.-Joepmarkt wel gebruik van kunt maken zijn:

Transferium NS station
AH Brugstraat
Steenweg
Walramstraat
Overhovenerstraat
Nettorama
Odaparking (Haspelsestraat inrijden vanaf Odasingel)
Odaparking (Paardestraat inrijden vanaf Pres. Kennedysingel)
Mgr. Claessenstraat
Hub Dassenplein
Schuttestraat terrein
Schuttestraat (gehandicaptenparkeerplaats)
Let op: de volgende parkeerplaatsen zijn gesloten:

Parkeerplaats De Wieër
ABC Complex
Haspelsestraat – tussen Deken Tijssenstraat en Brandstraat/Voorstad
Tempelplein
Paardestraat (ingang Odaparking Paardestraat is wel toegankelijk)
Afgesloten straten
In de voorbereiding van de St.-Joepmarkt zijn bepaalde straten en parkeerplaatsen afgesloten voor verkeer. Vanaf zondag 18 maart 14.00 uur t/m maandag 19 maart 23.00 uur is het niet mogelijk om met uw auto de volgende straten in te rijden:

Paardestraat (wel tot aan de Odaparking, vanaf de Pres. Kennedysingel)
Markt
Haspelsestraat (wel tot aan de Odaparking, vanaf de Odasingel)
Deken Tijssenstraat vanaf Rijksweg
Wilhelminastraat vanaf Rijksweg Zuid
Parklaan tussen Engelenkampstraat en Voorstad
Rosmolenstraat
Engelenkampstraat tussen Parklaan en Rosmolenstraat
Tempelplein
In de Agricolastraat, Beatrixlaan tot aan Irenelaan geldt een parkeerverbod. In Irenelaan tot aan Leyenbroekerweg geldt ook een parkeerverbod.

Zie ookPosted in: roerdalen