pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 4, 2011 12:12 pm Lees verder →

Update 2 – Motorrijder om het leven gekomen op de Maasbrug in Roermond – Maasbrug afgesloten

Roermond – Een motorrijder is zaterdagochtend om het leven gekomen als gevolg van een verkeersongeval in Roermond. Dat maakte de politie bekend.

Het ongeval gebeurde rond kwart voor twaalf op of in de buurt van de Maasbrug in Roermond toen de motorrijder in botsing kwam met een vrachtwagen. De Maasbrug is afgezet, een traumahelikopter is onderweg. Nadere bijzonderheden ontbreken nog.

bron: de telegraaf

update 13:40
via Twitter wordt gemeld dat er een enorme file staat bij de Maasbrug.
Ook zijn er tweets die schrijven dat de motorrijder moest uitwijken omdat er een vrachtwagen uitweek naar de rijbaan van de motorrijder.

Een andere tweet meldt dat de motorrijder 19 jaar oud is.

update 14:12
De Maasbrug is aan het eind van zaterdagochtend afgesloten, dat in verband met een ernstigongeval. Het is op dit moment onduidelijk hoeveel slachtoffers er zijn. Een trauma-team is per heli opgeroepen. Volgens eerste informatie zou er een dode zijn gevallen.

Volgens getuige van het drama moest de motorrijder uitwijken omdat een vrachtwagen uitweek naar de rijbaan van de motorrijder. De motorrijder zou vervolgens op de rijbaan van het tegemoetkomend verkeer zijn gekomen waarna hij op een auto met aanhanger klapte. De motorrijder overleed ter plekke, een 19-jarige jongen uit Roermond.Posted in: politie, roermond