pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2011 4:58 am Lees verder →

mr. Han Geraedts (45) nieuwe gemeentesecretaris van Roermond

Roermond – Mr. drs. J.J.Th.L. (Han) Geraedts (45) (zie foto) wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Roermond. Geraedts is momenteel werkzaam als gemeentesecretaris van de gemeente Maasdonk.

Han Geraedts is geboren in Kerkrade. Hij is op dit moment woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Han Geraedts is gehuwd en heeft twee kinderen.

Hij studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Limburg en Bestuurskunde aan de Katholieke Universiteit Brabant.

Sinds januari 2007 werkt Han Geraedts als gemeentesecretaris bij de gemeente Maasdonk, een gemeente met bijna 12.000 inwoners. Hier is hij intensief betrokken bij de samenwerking van Maasdonk met de gemeente Bernheze (30.000 inwoners).

Hij is lid van het dagelijks bestuur van de Secretarissenkring Noordoost Brabant en lid van het Ambtelijk Regieteam Regio Noordoost Brabant.

Vóór zijn huidige functie was hij onder meer hoofd Ruimtelijke Ontwikkeling Noordoost Brabant bij de Provincie Noord-Brabant.

Han Geraedts is op 11 juli tot gemeentesecretaris van Roermond benoemd door het college van burgemeester en wethouders. Hij treedt met ingang van 1 oktober aanstaande in dienstPosted in: roermond