pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 19, 2012 7:45 am Lees verder →

Mysterie dodelijke schietpartij Eindhoven: grootschalig onderzoek naar dood Aran de Jong

Roerdalen/Eindhoven – Eindhovenaar Aran de Jong, die zaterdagochtend na een schietpartij op de Diamantring dood werd aangetroffen op het Aanschot, blijkt inderdaad door vuurwapengeweld om het leven te zijn gekomen. Dat is uit onderzoek aan het lichaam gebleken. De dader is nog voortvluchtig.

Onderzoek
Een groot deel van de zaterdag was een deel van de Diamantring en directe omgeving afgesloten. De technische recherche deed nauwkeurig onderzoek. Inmiddels werden diverse getuigen gehoord. Uit het eerste onderzoek bleek dat de auto van het slachtoffer die ochtend kort voor vijf uur voor zijn woning werd beschoten. De man zat op dat moment samen met enkele bekenden, waaronder zijn vrouw, in de auto. Hij was kennelijk nog in staat om uit de auto weg te vluchten, maar werd later door agenten dood in de omgeving aangetroffen. Hij bleek te zijn neergeschoten. De andere inzittenden van de auto bleven ongedeerd. Zij werden door de politie opgevangen en zijn gehoord. Hen is slachtofferhulp aangeboden.
De politie heeft een team grootschalige opsporing samengesteld. Totaal ongeveer 25 politiemensen onderzoeken de zaak. Het technische onderzoek op de plaats van het schietincident is inmiddels afgerond. De politie deed ook onderzoek in de woning van het slachtoffer. Zondag is een uitgebreid buurtonderzoek gehouden.

Speculaties
Inmiddels wordt in de media veel gespeculeerd over de mogelijke achtergronden van de schietpartij. De politie houdt vooralsnog alle opties open en doet zo breed mogelijk onderzoek. Elke aanwijzing en mogelijk scenario wordt onderzocht. Het onderzoeksbelang laat niet toe dat hierover verdere mededelingen worden gedaan.

Tips
Mensen die denken informatie te hebben die het onderzoeksteam kan helpen om dit ernstige misdrijf op te lossen, worden met klem opgeroepen de politie te bellen via 0900-8844 of eventueel de informatie anoniem te delen via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.Posted in: politie, roerdalen