pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 7, 2015 5:32 pm Lees verder →

Na 33 jaar weer Grand Prix Nederland met Max Verstappen?: illusie of werkelkheid?

Roerdalen – Is het een illusie of werkelijkheid? De kans bestaat dat er in 2018 weer een Formule 1 Grand Prix van Nederland georganiseerd wordt. Dat meldt RTV Noord-Holland althans. De gemeente Zandvoort zou Formule 1 terug willen halen naar Nederland. De laatste keer dat er een Nederlandse Grand Prix op de kalender stond was in 1985. Destijds won Niki Lauda de race.

De directeur van het Circuit Park Zandvoort, Erik Weijers, ziet het plan al helemaal zitten om Formule 1 terug te halen naar Zandvoort: “Als we samen de schouders eronder zetten, dan is het mogelijk.” Door Max Verstappen leeft de Formule 1 in Nederland als nooit te voren en daar moet Zandvoort van profiteren. “Het zou geweldig zijn als Max de eerste race in Zandvoort zou winnen.”

Het plan zou voortkomen uit de VVD-fractie van de gemeente Zandvoort. Dit zou echter velen miljoenen gaan kosten. Zowel om de baan op te pimpen en de faciliteiten te vernieuwen. Dat geld heeft de organisatie van het circuit niet en de gemeente Zandvoort is voorlopig niet bereid om de hele boel op te hoesten. Het plan is dan ook om de regering om hulp te vragen.

Het doel is niet om Zandvoort elk jaar op de kalender te zetten, maar bijvoorbeeld eens in de vijf jaar. Elk jaar een Nederlandse Grand Prix is een onhaalbaar plan door de hoge prijzen die Bernie Ecclestone rekent. Zandvoort zou dan dus de Grand Prix van Europa kunnen worden.Posted in: roerdalen