pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 7, 2014 4:38 pm Lees verder →

Na 8 jaar lichamen vermiste Marokkanen (Venray) gevonden; oplossing dubbele moord nabij

Roerdalen/Venray – De verdwijning en moord van 2 Marokkanen in Venray is een oplossing nabij. In Arcen zijn namelijk de lichamen gevonden van de twee vermiste Marokkanen, vlakbij het voormalige huis van Lau Geeraets, die op de nominatie stond voorzitter te worden van de Surrender-motorclub .

Dat heeft de hoofdofficier van Justitie Roger Bos vanmiddag bekend gemaakt op een persconferentie in Maastricht. De politie vond de lichamen maandagavond en een gebitsanalyse heeft de identiteit bevestigd. Zo meldt de zencder L1.
De lichamen waren in plastic gewikkeld en begraven op een diepte van 1.20 meter tot 1.90 meter. Karim Fourkour (19) en Fouad Bendalla (23) zouden in 2006 zijn betrapt toen ze een hennepplantage van Geeraets leeghaalden. Daarop zouden ze zijn vermoord. Hun lichamen werden tot nu toe nooit gevonden. Justitie verdenkt Lau Geeraets al langer, maar moest hem twee maal laten gaan vanwege gebrek aan bewijs.

Afgelopen maandag en dinsdag werd een bosje aan de Brandemolen, vlakbij het vroegere huis van Geeraets uitgekamd.
Een gebitsanalyse heeft aangetoond dat de gevonden lichamen inderdaad van Fourkour en Bendalla zijn. De familie van de twee is dinsdagavond geïnformeerd. Waardoor de mannen om het leven zijn gekomen is nog niet duidelijk. De lichamen zijn voor onderzoek naar het UMC+ in Maastricht gebracht.
De zaak kwam weer aan het rollen doordat Geeraets in de gevangenis details over de moord zou hebben verteld aan medegevangenen. Sinds vorige maand zitten hij en zijn medeverdachte Geert G. weer vast.
De twee verdachten zijn in de cel geconfronteerd met de ontdekking, maar gaven volgens Justitie weinig reactie. De advocaat van Lau Geeraets wil geen commentaar geven.

MeerPosted in: politie, roerdalen