pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 24, 2013 5:28 am Lees verder →

Ook Roerdalen: thans nieuwe regels bij rijbewijzen

Roerdalen – Vanaf 19 januari 2013 gelden nieuwe regels voor het rijbewijs. De reden daarvoor is dat de regels rond het rijbewijs in Europa vanaf die datum meer gelijk worden getrokken. Ook komt er één Europees rijbewijsmodel.

Voor bijna alle soorten rijbewijzen verandert er wel iets. Er komen rijbewijscategorieën bij en voor sommige categorieën verandert de minimumleeftijd.

Wat verandert er voor u?
Als u vóór 19 januari 2013 al een rijbewijs voor een bepaalde categorie heeft, behoudt u de rechten voor die categorie. Als u vóór 19 januari 2013 bent geslaagd voor het examen voor een bepaalde categorie, maar het besluit tot afgifte van het rijbewijs voor die categorie is genomen op of ná deze datum, dan gelden voor die categorie de nieuwe rechten en plichten. Als u op of ná 19 januari 2013 slaagt voor het examen voor een bepaalde categorie, dan gelden voor die categorie uiteraard de nieuwe regels. Uitgebreider informatie over de wijzigingen per categorie vindt u in een folder hierover van de rijksoverheid.  

Aanvragen rijbewijs
Bent u geslaagd voor rijbewijs A, C of D en wilt u nog in aanmerking  komen voor een rijbewijs volgens de oude regelgeving? Dan kunt u dit  rijbewijs uiterlijk tot 12.00 uur op vrijdag 18 januari 2013 aanvragen bij het Servicepunt Roerdalen. Meer informatie over het aanvragen van een rijbewijs vindt u op de pagina Producten en Diensten. Bovendien moet u eerst een afspraak maken. Dat kan online of telefonisch via (0475) 538 888.Posted in: roerdalen