pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 8, 2016 12:03 pm Lees verder →

Naar verluidt: Ronald Koeman verdient 7,6 miljoen per jaar bij Everton

Roerdalen – Ronald Koeman ruilt binnen enkele dagen Southampton in voor Everton. De oefenmeester werkte twee seizoenen bij the Saints en had nog een contract tot 2017.De verwachting is dat de oefenmeester woensdag of donderdag gepresenteerd wordt. De Nederlander gaat naar verluidt 7,6 miljoen euro per jaar verdienen en zou 127 miljoen euro uit mogen geven om de selectie te versterken.

Toch stapt Koeman over naar een andere ploeg in de Premier League. De fans van Southampton zijn teleurgesteld.

Op de Engelse radio vertelt mendat met name de manier waarop Koeman weggaat, de fans niet aanstaat. “Als hij nou zijn contract tot 2017 had uitgediend, zoals hij vorige maand nog zei, dan hadden de fans waarschijnlijk gezegd: ‘bedankt voor deze drie jaren, bedankt voor alles, je was een legende’.”

“En dan hadden ze hem gelukgewenst bij zijn volgende club”, vervolgt men. “Maar Koeman heeft een U-bocht gemaakt na wat hij drie, vier weken geleden zei. Dat zorgt ervoor dat de fans zich bedrogen voelen, ze voelen zich in de steek gelaten, ze weten dat hij voor het geld is gegaan.”
“Gezien de lange contracten voor Fraser Forster en Virgil van Dijk waren ze in de veronderstelling dat Koeman en de club bezig waren met de lange termijn.

“En dan maakt Koeman zo’n enorme ommekeer. Ja, dan zijn de fans wel chagrijnig”, meldt de radioPosted in: algemeen, roerdalen