pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 18, 2015 12:48 pm Lees verder →

Nacompetitie met wedstrijden van Roda en VVV, NAC, enz

Roerdalen – Op het hoogste niveau snakt het voetbal naar het einde. NAC Breda en Go Ahead Eagles verloren op zondag beide, en dat betekent dat de tegenstander in de play-offs om promotie en degradatie voor de twee teams inmiddels bekend is. NAC neemt het op tegen VVV-Venlo, terwijl er voor Go Ahead Eagles een treffen met De Graafschap op het programma staat.

NAC en Go Ahead hadden nog van plek kunnen wisselen in de Eredivisie, maar beide teams gingen op zondag onderuit, de club uit Breda met 4-5 tegen FC Groningen en het team uit Deventer met 1-0 tegen Heracles Almelo. Dat betekent voor beide teams wel dat men er inmiddels weet waar hij aan toe is; waarbij we nog kunnen melden dat zowel NAC als Go Ahead begint met een uitwedstrijd.

VVV-Venlo en De Graafschap hebben er al een wedstrijd op zitten in de play-offs. VVV schakelde FC Oss uit; de heenwedstrijd in Oss eindigde in een 2-1 overwinning voor de club uit Venlo, en de return werd een 0-0 gelijkspel. De Graafschap had op zijn beurt verlenging nodig om Almere City FC uit te schakelen. Daarin zorgde Vincent Vermeij via Cees Toet voor de bevrijdende treffer voor De Superboeren.

Tweede ronde (22 en 25 mei):
De Graafschap – Go Ahead Eagles (C)
FC Volendam – FC Eindhoven (D)
FC Emmen – Roda JC Kerkrade (E)
VVV-Venlo – NAC Breda (F)

Finale-ronde (28 en 31 mei):
Winnaar C – Winnaar D
Winnaar E – Winnaar FPosted in: roerdalen