pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 13, 2015 5:35 pm Lees verder →

Naturalisatie-ceremonie in gemeentehuis Roerdalen met Mohamed en Ahmed

image

Roerdalen – Onlangs ontvingen de heren Mohamed Abdullahi Warsame en Ahmed Al Dulaimi het Koninklijk Besluit tot Nederlander.

Dat gebeurde tijdens een zogenoemde naturalisatieceremonie in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Tijdens een naturalisatieceremonie leggen nieuwe Nederlanders een verklaring van verbondenheid af. Hiermee beloven zij de vrijheden en rechten die bij het Nederlanderschap horen te respecteren en plichten te vervullen.

Voorwaarden
Om te worden genaturaliseerd geldt een aantal voorwaarden. Zo moet u 18 jaar of ouder zijn, een geldige verblijfsvergunning hebben en vijf jaar of langer onafgebroken in Nederland, Aruba, Curaçao of Sint Maarten hebben gewoond. Bovendien moet u het inburgeringsexamen hebben gehaald. Voldoet u hieraan, dan gaat uw aanvraag naar de Immigratie- en Naturatisatiedienst (IND). Als de IND de aanvraag goedkeurt, ontvangt Zijne Majesteit de Koning de aanvraag. Hij verleent uiteindelijk het Nederlanderschap. Daarna wordt u door de burgemeester uitgenodigd voor een naturalisatieceremonie.

Meer informatie
Meer informatie staat op de pagina Servicepunt, bij Producten en diensten. U kunt natuurlijk ook bellen: (0475) 538 888.Posted in: roerdalen