pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 18, 2012 9:33 am Lees verder →

Nederlands Kampioenschap Biertappen 2012 op 1 febr. in Maastrichts MECC

Roerdalen/Maastricht – Op woensdag 1 februari 2012 organiseert de Stichting Tapwedstrijden.nl in samenwerking met AB-Inbev, Bavaria, Grolsch, Heineken, KHN, MECC Maastricht en de Tapwacht het Nederlands Kampoenschap Biertappen op de BBB. De plaats waar de wedstrijd plaatsvindt is het MECC in Maastricht waar de deelnemers op een professioneel podium hun vakmanschap kunnen tonen.

Het doel is:‘het organiseren van jaarlijks vijf districtswedstijden en één landelijke finale Biertappen en het promoten van het horecavak in algemene zin binnen een gezamenlijk vastgesteld budget. Biertapwedstrijden voor horecaprofessionals waarbij onafhankelijkheid, imago en vakmanschapuitgangspunt zijn in nauwe samenwerking met Koninklijk Horeca Nederland’.

Afgelopen jaar zijn er in het land 34 Afdeling/Regiowedstrijden gehouden die aangemeld zijn op de website van Stichting Tapwedstrijden.nl. Van deze wedstrijden plaatsten de nummers 1 tot en met 5 zich voor de Districtfinales die werden gehouden in november 2011.

Van de Districtfinales plaatsten zich in totaal 24 deelnemers zich voor de finale op woensdag 1 februari 2012. Titelverdediger Rudi Spanjers is de 25e deelnemer en probeert zijn titel te verdedigen.

Tijdens de finales worden er eerst in de voorrondes twee fluitjes en twee vaasjes getapt en geserveerd aan een de jury. Dit gebeurt zowel op tap 1 als op tap 2. In de finaleronde worden buitenom de twee fluitjes en twee vaasjes ook twee speciaalbieren (een bockbier en een witbier) uitgeschonken op een plateau voor de jury.

De jury bestaat uit vakmensen op het gebied van bier en velen zijn al oud-winnaar van de biertapwedstrijden geweest. Zij jureren op velerlei aspecten, welke terug te vinden zijn op de website van Stichting Tapwedstrijden.nl. De jurering is geautomatiseerd, waardoor het jureren transparanter is en tevens ‘live’ op een scherm te volgenPosted in: roerdalen