pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 10, 2018 1:04 pm Lees verder →

Nederlands tintje aan oudste flessenpost ooit

Roerdalen – Een echtpaar uit het Australische Perth heeft tijdens een strandwandeling aan de westkust de oudste bekende flessenpost gevonden. Het 132 jaar oude bericht zat in een fles van de Schiedamse jeneverstoker Daniel Visser & Zonen. Dat meldt dagblad De Telegraaf deze week.
De fles bevatte een formulier waarop stond dat hij op 12 juni 1886 op 950 kilometer van de Australische westkust in zee is gegooid vanaf het Duitse zeilschip Paula, dat onderweg was van Cardiff naar Makassar. Tussen 1864 en 1933 hebben Duitse kapiteins duizenden flessen overboord gegooid als onderdeel van een onderzoek naar zeestromen, zeggen onderzoekers van het Western Australian Museum, dat de vondst bekendmaakte. Vinders werd gevraagd om contact op te nemen met een Duits consulaat of het maritiem observatorium in Hamburg.

Duitse wetenschappers hebben de authenticiteit van het bericht vastgesteld door het handschrift en de gegevens te vergelijken met het scheepslogboek van de Paula. De voorheen oudste flessenpost is 108 jaar oud.Posted in: algemeen, roerdalen