pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 17, 2015 12:57 pm Lees verder →

2 Limburgse duikers uit Echt en Blerick omgekomen in Italië

Blerick/Echt- Twee Nederlandse duikers van 53 en 46 jaar zijn zaterdag in de Golf van Genua, in de buurt van de Noord-Italiaanse stad Genua omgekomen. Het gaat om 2 Limburgers , afkomstig uit resp Echt en Blerick.

Volgens een woordvoerder van het ministerie Buitenlandse Zaken is een derde Nederlander, een man van 48, zeer ernstig gewond.

De Nederlanders maakten deel uit van een groepje dat naar het wrak van de olietanker Amoco Haven voor de kust van Arenzano wilde gaan.

Ze werden op de boot plotseling ziek. De bemanning waarschuwde de hulpdiensten.

Persluchtflessen

Het ene slachtoffer overleed in de haven van Arenzano, de ander stierf op weg naar het ziekenhuis. De derde Nederlander en een Duitser liggen in het ziekenhuis met dezelfde ziekteverschijnselen.

Mogelijk was er iets mis met de persluchtflessen. De groep beschikte over een eigen duikuitrusting en had in de haven twee rubberboten gehuurd.

De Italiaanse justitie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van de Nederlanders en alle apparatuur in beslag genomen.

Op 5 april overleed een 34-jarige Zwitser, nadat hij de zee was ingedoken om het wrak van de tanker te bekijkenPosted in: Geen categorie