pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 6, 2014 9:04 am Lees verder →

Net Neet Prinse op LOES-radio in Echt zaterdag

A net neet

Roerdalen/Echt – De Net Neet Prinse (foto)uit Echt komen op bezoek bij de LOES-radio te Echt (ook in Roerdalen eo te beluisteren)
Na wekenlang bij LOES aandacht te hebben besteed aan de ingewikkelde decentralisaties binnen het sociaal domein wordt het de hoogste tijd voor iets luchtigers.
Radioprogrammamaker Jos Meeuws ontvangt aanstaande zaterdag 8 november net neet bijzonder bezoek in de LOES-studio aan de Pr. Bernhardstraat in Echt. Op visite komt dan een delegatie van het dolkomisch vastelaovesgezelschap dat luistert naar de illustere naam ‘Net Neet Prinse’ (NNP). Tussen 11.00 en 12.00 uur komen zij in het live-radioprogramma “Op visite bij LOES” uit de doeken doen wat de club zondag 9 november allemaal op het programma heeft staan.

Het is al jarenlang een goed gebruik dat de mannen van de NNP net neet op de 11e van de 11e ook iets doen aan de opening van het vastelaovesseizoen. In de verwermdje sjuur van Kefee De Witte aan het Vrijthof in het historisch centrum van Echt wordt dan vanaf net neet 16.11 uur een daverend programma de lucht ingeschoten met tot de verbeelding sprekende artiesten als De Jónges vanne Zank, Ricky Gold en Yvo van der Bijl. Zate Hermeniekes zullen het hele gedoe aan elkaar blazen en er schijnt ook nog een surprise-act het podium te gaan bestijgen. Hoogtepunt van de happening vormt het uitroepen van de Net Neet Prins 2015. De toegang is voor het publiek gratis. Wie er zaterdag 8 november gaan aanschuiven bij presentator Jos Meeuws wordt vooraf door de genodigden net neet bekend gemaakt en ook is het net neet zeker of de delegatie van de NNP tijdig in de LOES-studio aanwezig zal zijn. Om daar achter te komen is het raadzaam aanstaande zaterdag 8 november vanaf 11.00 uur af te stemmen op de Lokale Omroep Echt-Susteren. LOES is te ontvangen via FM 106.9 MHz en Kabel 87.5 MHz.

(ook via het Ziggos-atation Radio in Roerdalen te beluisteren)

Tekst: Jos Meeuws, hoofd LOES-radioPosted in: roerdalen