pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 17, 2016 6:26 pm Lees verder →

Niet alleen Bayern Munchen maar ook Leipzig doet gewoon mee om de titel…

RoerdaleRB Leipzig is vooralsnog de grote uitdager van Bayern München in de strijd om de Bundesliga-titel. De gepromoveerde Oost-Duitsers staan samen met der Rekordmeister aan kop in de Duitsland met 24 punten.

/
De knappe prestaties van Leipzig worden onder meer mogelijk gemaakt door het geld van Red Bull, dat de club in bezit heeft. Het maakt van RB Leipzig de meest gehate club van Duitsland. Frank van den Wall Bake vindt dat de club hiermee te kort wordt gedaan. “De voetbalwereld moet ontzettend blij zijn met deze club. Het is heel goed dat er in de Bundesliga een club bijkomt die zich kan mengen in de titelstrijd. Wat RB Leipzig presteert, is een sprookje”, vertelt hij aan Metro.

Volgens Van den Wall Bake verdient Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz meer respect voor zijn aanpak. “Voetballiefhebbers zouden respect moeten hebben voor zijn langetermijnvisie. RB Leipzig werkt totaal anders dan clubs als Manchester City of Paris Saint-Germain.”

Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge vindt overigens Borussia Dortmund nog altijd de grootste concurrent van zijn club. “Als je kijkt naar de selectie en hoe groot die club is, kun je niet anders concluderen dan dat Borussia onze grootste uitdager is”, vertelt hij aan TZ.

Bron: www.voetbalzone.nlPosted in: algemeen