pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 21, 2016 6:42 pm Lees verder →

Nieuw Feyenoord Stadion in Feyenoord City: kost 1 miljard!

Roerdalen/Rotterdam – Feyenoord is hard bezig met de ontwikkelingen omtrent het nieuwe Stadion van Feyenoord. De Rotterdammers hebben al jaren de droom om te verhuizen naar de oever van de Maas, maar deze droom lijkt nu werkelijkheid te worden.Met de kost vcan Feyenoord City een ambitieus poroect wat geschat wordt op 1 miljard kosten…..
Het nieuwe Maasstadion zou een stadion moeten worden met alles erop en eraan. Het zou een nieuwe toeristische attractie moeten worden. “Het programma omvat winkels, huizen, kantoren, hotels, attracties, appartementen, parkeerplaatsen, station, culturele ankerplaatsen, maatschappelijke voorzieningen, faciliteiten voor breedtesport en vanzelfsprekend het nieuwe onderkomen van de voetbalclub Feyenoord”, meldt Feyenoord via zijn officiële kanalen.

Er is echter een klein minpuntje aan dit alles, namelijk dat het nieuwe stadion, met alles erop en eraan maar liefst 1 MILJARD euro zou moeten kosten. Dat schat Peter Nieuwenhuis van sportadviesbureau Hypercube in. “Maar ik zie hier geen bizarre waanzin”, stelt hij in het Algemeen Dagblad. Feyenoord City wordt een groot complex met allerlei andere gebouwen. De kosten van het nieuwe stadion schat hij op 400 à 500 miljoen euro. “Het voordeel voor Feyenoord is dat al de bedrijven die zich hier vestigen ook potentiële sponsors voor de club zijn”, aldus Nieuwenhuis.Posted in: algemeen, roerdalen