pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 13, 2015 12:57 pm Lees verder →

Nieuw pekske voor L1- presentator Boetezitting Venlo; welke artiesten treden op?

De programmering van de 24ste Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting voor de live radio en tv-uitzending op L1 zaterdag 14 februari is klaar. Zoals altijd werkt het Boètezitting-team van L1 tot op de laatste dag aan het programma maar dit jaar is de club al een dag eerder klaar, een record. Op de Oude Markt in Venlo, de Zoepkoel, is donderdag, de bouw van het podium enz begonnen.

In de hele Venlose binnenstad is de opbouw van de Boètegewoeëne Boètezitting gestart. De programmering van de andere podia in Venlo en het naprogramma in de Zoepkoel zijn op L1 te vinden. De Stichting Stadscomité B.B.Z. biedt op verschillende podia een vastelaovesprogramma van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree is overal gratis.
Voor de live uitzending van L1 vanuit de Oude Markt/Zoepkoel zijn gratis toegangsbandjes nodig. Die zijn afgelopen dagen door Brand Bier uitgedeeld. L1 denkt alvast na over de jubileum-editie, de 25ste Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in 2016.

Na veel geklaag vanuit het volk en de politiek zal presentator Tom Doesborg, na 13 jaar ongewassen in één en hetzelfde pak te hebben rondgelopen, een nieuw kostuum presenteren, met de hand gemaakt opnieuw door Marlies van den Bosch en ondersteund door de kennis en vaardigheden van Moniek Hoekstra uit Borgharen, donateur van CV de Beerbieters oet ‘Haare’. Het nieuwe kostuum is ongeveer in dezelfde stijl en kleuren van het vorige pak gemaakt. ‘In dit nieuwe kostuum lijk ik wat sportiever en intelligenter‘, aldus Doesborg die op de achterzijde van het kostuum logo’s van belangrijke vastelaovesverenigingen heeft laten plaatsen. ‘Het zijn verenigingen waar ik persoonlijk wat mee heb en uiteraard staan er wat clubs op die me onder druk hebben gezet, maar ja zo gaat dat in Limburg‘, legt de presentator uit.

Deze artiesten treden tussen 11.00 uur en 14.15 uur op tijdens de 24ste Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting (in alfabetische volgorde):
Basisschool De Driesprong uit Geleen
Beppie Kraft
Big Benny
Bjorn van Berkel
Coen Janssen
Dansgroep Cosy Corner
Frans Pollux
Frans Theunisz
De Herringbiessere
Irene Lardy
Jean Noël & De Koalejitze
Jocus en Prins Ruud II en adjudanten Bram en Jorg
Herriemenie Miserabel
Kartoesj
Kénjerkoer Basisschool de Tovertuin Broek-Sittard
Neet Um Aan Te Huure
Pim van Wylick & PLAT
Prinsekapel Jocus o.l.v. Sef Gubbels
Promilaasj
SieFoe
Sieke en de Bubs
Spik & Span
Suze en Larissa
De SRV-Mannen
Thei & Marij
W-Dreej
Wiel Vestjens & Christel van Rijn
ZiesjoemPosted in: Geen categorie