pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 11, 2015 4:17 pm Lees verder →

Nieuw schandaal: extra virgine olijf-olie niet van beste en dus duurdere kwaliteit

Roerdalen – Een nieuw consumentenschandaal kondigt het Algemeen Dagblad vandaag aan: lItaliaanse aanklagers hebben een onderzoek ingesteld naar zeven producenten van olijfolie, waaronder Bertolli en het merk Primadonna, dat Lidl verkoopt. Zij zouden gewone olijfolie verkopen als de duurdere extra vergine variant. De Officier van Justitie van de stad Turijn kondigde het onderzoek naar de inhoud van de flesjes met ‘vloeibaar goud’ dinsdag aan.
Het onderzoek is ingesteld na bevindingen van het tijdschrift ‘Il Test’. Negen van de twintig geteste flessen zouden volgens eigen onderzoek geen extra vergine olijfolie bevatten, maar dit wel op het label vermelden. Douaneambtenaren hebben de uitkomsten van deze test bevestigd. Het is hun taak om monsters te nemen van olie die de grens over gaat.

In Nederland zou dus een andere inhoud in de olijfolieflesjes van Bertolli en Primadonna kunnen zitten dan op de labels wordt vermeld.
Ook de olie van Carapelli, Pietro Coricelli, Sasso, Santa Sabina en Antica Badia wordt genoemd in het onderzoek. Een aantal van deze merken is te koop in Nederlandse supermarkten. Zo verkopen Albert Heijn en Jumbo de extra virgine olie van Pietro Coricelli.Posted in: roerdalen