pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 7, 2014 1:45 pm Lees verder →

Nieuwe digitale flitspalen in Tegelen

Tegelen – Twee nieuwe digitale flitspalen op de Kaldenkerkerweg worden in de loop van volgende week aangezet. Ze vervangen de oude analoge palen. Het gaat om de twee palen op de Kaldenkerkerweg bij de kruising met de N 271 (Streekweg). Ze controleren niet alleen de snelheid, maar ook het rijden door rood licht.

Bewezen effect

Digitale flitspalen staan op plaatsen waar eerder de oude, analoge flitspalen stonden.

Het Openbaar Ministerie, de politie en de gemeente hebben vastgesteld dat op bovengenoemde locatie de flitspaal vervangen wordt. Flitspalen hebben een bewezen effect op de beïnvloeding van het rijgedrag.

Van analoog naar digitaal

De vervanging maakt deel uit van een landelijk project onder leiding van het Openbaar Ministerie met als doel de komende jaren een groot deel van de analoge flitspalen te vervangen door digitale palen. De digitale palen staan 24 uur per dag aan en de beelden van snelheidsovertreders worden direct overgeseind naar een dataverwerkingseenheid. Een infraroodflitser zorgt ervoor dat de flits niet te zien is. Weggebruikers hebben zodoende geen hinder van flitslicht.

Roodlichtcamera

Een flitspaal bij een kruising met verkeerslichten, meet niet alleen de snelheid van iemand die te hard rijdt maar legt ook weggebruikers vast die door rood rijden. Een automobilist die te hard door rood rijdt, krijgt dus twee boetes: een voor snelheid en een voor rijden door rood licht.

Burgers die een boete krijgen voor rijden door rood of te snel rijden, kunnen als ze dat nodig vinden, op de acceptgirokaart lezen op welk adres en hoe ze bezwaar kunnen aantekenen.Posted in: politie