pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2012 12:16 pm Lees verder →

Nieuwe kanbinet telt een Limburgse staatssecretaris: Frans Weekers (Weert) op Financien

Roerdalen – In een vorig bericht op deze site vanmiddag publiceerden we de nieuwe ministersploeg van het nieuwe kabinet Rutte II met 2 Limburgers: Timmermans en Ploumen .
Nu zijn ook de staatssecretarissen van de nieuwe regering bekend, waarbij Limburger en Weertenaar Frans Weekers (VVD) op Financien blijft. Hij is de enige Limburger als staatssecretaris.

In totaal komen er zeven staatssecretarissen, vier voor de PvdA en drie voor de VVD. De VVD krijgt zeven ministers en de PvdA zes (zoals in een voorgaande bericht hier gemeld).

Er is, zoals gezegd, een Limburger staatssecretaris en dat is Weertenaar Frans Weekers. Hij blijft onderminster op Financiën.

Martin Van Rijn – directeur bij zorgpensioenfonds PGGM en oud-topambtenaar – wordt staatssecretaris van Volksgezondheid. Wilma Mansveld, gedeputeerde in Groningen, wordt staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu. Oud-PvdA-Kamerlid Co Verdaas, gedeputeerde in Gelderland, wordt staatssecretaris van Economische Zaken. PvdA-Kamerlid Jetta Klijnsma keert terug naar Sociale Zaken, waar zij ook tijdens het kabinet-Balkenende IV staatssecretaris was. Bij de VVD wordt de Haagse wethouder Sander Dekker staatssecretaris op Onderwijs. Fred Teeven (VVD) blijft op Justitie onderminister. Het is het enige departmenet dat dezelfde bemensing heeft als in Rutte 1: Opstelsten en Teeven.Posted in: roerdalen