pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 28, 2017 2:44 pm Lees verder →

Nieuwjaarsreceptie Roerdalen 3 januari 2018 met uniek vlindertje

Roerdalen -Op de gemeentelijke info-site publiceert de burgemeester een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie met de unieke vlinder van Roerdalen:


Mede namens het gemeentebestuur nodig ik u van harte uit op onze traditionele nieuwjaarsreceptie op woensdag 3 januari 2018.

Samen heffen we tijdens deze feestelijke bijeenkomst het glas op de komst van het nieuwe jaar en maken we tijd voor een korte terugblik naar het afgelopen jaar.

Het eerste kwartaal van 2018 staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen die wellicht zorgen voor een aantal vernieuwingen. In de zomer verheug ik mij op de komst van het unieke pimpernelblauwtje. Dit zeldzame vlindertje heeft ons Roerdal uitgekozen als favoriete woonplaats oftewel zijn persoonlijke ‘geluksplek’. Ik beschouw het pimpernelblauwtje als symbool voor de positieve initiatieven en ontwikkelingen in onze gemeente.

Graag hef ik tijdens de nieuwjaarsreceptie samen met u het glas op deze en hopelijk nog meer mooie momenten in het nieuwe jaar! Ik kijk ernaar uit u te mogen begroeten op woensdag 3 januari van half zes tot acht uur. De grote entree van het gemeentehuis, gelegen aan de Schaapsweg, is voor u geopend. Bij deze wens ik u nu alvast een gelukkig nieuwjaar!

Met vriendelijke groet,

De burgemeester van Roerdalen,

Mr. M.D. De Boer-BeertaPosted in: algemeen, roerdalen