pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 16, 2012 11:52 am Lees verder →

Nijmeegse Vierdaagse dinsdag van start met 42.000 deelnemers; publiek: pas op voor zakkenrollers

Roerdalen Deze week is de jaarlijkse Nijmeegse vierdaagse..
Zondag hebben volgens de organisatie 17.558 wandelaars hun startbewijs opgehaald. Dat betekent dat zich maandag nog ruim 25.000 mensen moeten melden.
Er zijn 45.000 deelnemers ingeschreven. De organisatie verwacht dinsdagmorgen vroeg ongeveer 42.000 mensen aan de start.
Startbewijs
Wie ingeloot is voor de Vierdaagse moet verplicht op zondag of op maandag persoonlijk het startbewijs afhalen in Nijmegen. Dat kan tot 17 uur ’s middags. Wie te laat is, mag niet starten.
Deze procedure leidt elk jaar tot lange files om Nijmegen in te komen, aangezien er aan de randen van de stad ook nog afzettingen en omleidingen zijn ingesteld wegens de Vierdaagsefeesten.
Vierdaagsefeesten
De politie is tevreden over het begin van de Vierdaagsefeesten, aldus een woordvoerder zondagmiddag. Tot nu toe zijn 14 mensen aangehouden, voornamelijk ruziezoekers en dronken feestvierders.
Mede door de regen was het nergens in de stad zo druk dat er maatregelen genomen moesten worden. De politie waarschuwt dat er opvallend veel zakkenrollers in de stad actief zijn.Posted in: politie, roerdalen