pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 28, 2016 7:14 pm Lees verder →

Nog 2 komende nachten redelijke vorst in Midden-Limburg

Roerdalen – De komende 2 nachten regeert nog Koning Vorst in deze contreien. In de komende nacht naar dinsdag blijft het helder en met een zwakke wind gaat het overal licht vriezen, landinwaarts zelfs matig. De minima komen uit tussen -2 en lokaal -7 graden. Aan de grond is zelfs strenge vorst mogelijk, op 10 cm hoogte komt de temperatuur dan onder -10 graden.
In de nacht naar woensdag ook -4 tot -8 en plaatselijk nog een graad meer.
Dinsdag overdag is het zonnig en droog. Het is daarbij echt koud voor eind november, op de thermometer stokt het kwik bij 3 of 4 graden en dankzij een matige oostelijke wind voelt het aan alsof het vriest.
Woensdag verdwijnt de koude lucht, maar dat is mogelijk maar tijdelijk. In elk geval komt in de loop van deze dag er meer bewolking opzetten en later valt in het noorden wat regen. Het wordt 4 graden in Limburg tot 8 graden in het noordwesten. Op donderdag en vrijdag is het wisselvallig, met veel bewolking en soms wat regen. De temperatuur ligt overdag rond 9 of 10 graden en ook ’s nachts is het boven nul.

In het weekeinde blijft het waarschijnlijk vrij wisselvallig, maar het zou wel eens wat kouder kunnen worden. Als dat gebeurt, dan is er kans op lichte vorst in de nachten en kan de neerslag die nu en dan valt, in de vorm van natte sneeuw of sneeuw zijn. Wie weet komt dus in de eerste dagen van december de winter wel voorzichtig verder om de hoek kijken! Op de vijftiendaagse pagina kan je zien hoe het verder gaat.Posted in: algemeen, roerdalen