pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 17, 2016 6:03 pm Lees verder →

Nostalgische nieuwbouw-wijk Montfort met 34 huizen uit jaren 30

Roerdalen – Montfort krijgt er een nieuwe wijk bij: Aan de Kasteeltuinen. Dit gebied ligt aan de Sportlaan aan de zuidgrens van Montfort. Het woongebied grenst zowel aan de oude kern als aan het buitengebied.

De basisschool en de sporthal liggen er om de hoek. De uitstraling van de nieuwe wijk zal mooi aansluiten op het landelijke karakter van Montfort.

Variatie in woningen
In de nieuw wijk komen 34 woningen die allemaal de sfeer van de jaren dertig uit de vorige eeuw zullen hebben. Er is een ruime variatie: er komen zowel starterswoningen als levensloopbestendige patio-bungalows. Verder zijn er enkele twee-onder-een-kapwoningen gepland. Er is bovendien de mogelijkheid om een ruime bouwkavel te kopen. Er zijn al enkele woningen en bouwkavels verkocht.

Planning
De benodigde vergunningen zijn inmiddels verleend. De aannemer gaat in de loop van deze maand al beginnen met de aanleg van infrastructuur zoals de riolering en een bouwweg. De planning is dat medio juli 2016 begonnen kan worden met de bouw van de eerste woningen. Dat is rond de bouwvakvakantie.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie eens op de website www.startpuntwonen.nl. Op de pagina over het woonproject Aan de Kasteeltuin staat onder andere een filmpje. Dit biedt een mooie indruk van hoe het project eruit gaat zien.Posted in: roerdalen