pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 19, 2011 6:36 pm Lees verder →

Nu plofkraak geldautomaat in Hunsel

Hunsel – In de nacht van woensdag op donderdag rond 2.40 uur werden buurtbewoners in de Kraakstraat in Hunsel opgeschrikt door een harde knal. Onbekenden forceerden de deur die toegang gaf tot de geldautomaat in de genoemde straat. Vervolgens werd de geldautomaat van binnenuit tot ontploffing gebracht. De politie onderzoekt op dit moment op welke manier dit is gedaan. De verdachten vluchtten na de plofkraak met een onbekende buit in een donkerkleurige auto richting Ittervoort.

De verdachten gebruikten een gestolen personenbusje bij deze actie. Op dit moment is nog niet duidelijk of het busje, een rode Volkswagen transporter, is gebruikt om de deur bij de geldautomaat te forceren, of dat dit op een andere manier is gedaan. Het rode busje was gestolen in Amsterdam.

Aan de hand van getuigenverklaringen die in de loop van de ochtend zijn opgenomen weet de politie dat er drie verdachten bij de plofkraak betrokken waren. Deze drie personen zijn door meerdere mensen gezien. Het drietal is na de kraak gevlucht in een donkerkleurige, kleiner model personenauto. Voordat ze vertrokken is door de verdachten het personenbusje, dat gebruikt werd bij de kraak, in brand gestoken. Het busje brandde volledig uit. Een winkelruit van een naastgelegen pand barstte door de vrijgekomen hitte.

De politie is gestart met een buurtonderzoek en de rechercheurs van de forensische opsporing verrichten technisch onderzoek bij de geldautomaaPosted in: politie