pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 25, 2014 12:23 pm Lees verder →

Obama op bezoek: hij brengt zijn dienstauto en zelfs zijn eigen bloed mee…

Roerdalen – President Obama op bezoek…
Barack Obama bezoekt deze week de Lage Landen, en landt dinsdagavond in België. Hij trekt niet alleen een heel mediacircus op gang, maar brengt in zijn zog ook steeds een heel entourage mee. Aldus bericht De Standaard,een kwaliteitskrant in België.
De Amerikaanse president reist de wereld rond in een Boeing 747 die uitgerust werd met een gymzaal, een cinemazaal, een presidentiële suite en een conferentieruimte. Het toestel kan functioneren als mobiel commandocentrum in het geval van een aanval op de VS.

Air Force One wordt begeleid door een tweede Boeing met personeel, en vrachtvliegtuigen die de presidentiële helikopters en andere transportmiddelen vervoeren.
Deze week werden op het vliegveld van Rotterdam de twee C-17 vrachtvliegtuigen gespot die de helikopters bevatten.
De president arriveerde op het Museumplein in Amsterdam in een Sikorski VH-60N helikopter, maar nam een tweede mee als afleiding. Pas op het laatste moment wordt als veiligheidsmaatregel beslist in welke helikopter de president plaatsneemt, van zodra hij aan boord is, heet het toestel Marine One.
In Wevelgem werd deze week een testvlucht georganiseerd met vier Black Hawks en twee VH-60N helikopters.
Wanneer Barack Obama zich met de auto verplaatst, doet hij dat in “The Beast”. Dat is een acht ton zware gepantserde ‘Cadillac’ van bijna 5,5 meter lang, die kogel- en bomvrij gemaakt werd. Omdat de wagen zo zwaar is, werd hij gebouwd op het onderstel van een lichte vrachtwagen, de GMC Topkick.
“The Beast” is een rijdende bunker die ook blusapparatuur, traangas en shotguns bevat. Zelfs de benzinetank is gepantserd en wordt gevuld met schuim bij een aanval, zodat die niet meer kan ontploffen. Een afgesloten ventilatiesysteem moet de passagiers ten slotte beveiligen tegen chemische aanvallen.
Obama brengt ook personeel mee: verschillende geheime agenten, een ambtenaar die de geheime code vervoert om atoomraketten te lanceren en een zeskoppig medisch team met een militaire opleiding. De chirurg begeeft zich nooit binnen de “kill zone” en houdt een voorraad van Obama’s bloedgroep achter de hand.Posted in: politie, roerdalen