porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 13, 2015 2:22 pm Lees verder →

OLS-tribunekaarten Maasniel bestellen en afhaken van 25 en 45 euro

imageMaasniel – Op zondag 5 juli trekken vanaf 13.30 uur 150 schutterijen en gildes uit Belgisch Limburg, Nederlands Limburg en een uit Noord-Brabant door de straten van Maasniel.
Op de foto wordt D’n Um door de winnende schutterij Urbanus uit Maasniel meegedragen in de optocht van het bondsfeest in mei 2015 in Posterholt. D’n Um is het symbool van het behalen van de hoogste schutters-eer in beide Limburgen
Schutterijen zijn de oudste verenigingen van ons land en dat levert een schouwspel op dat hoort bij het grootste cultuurhistorische evenement dat de beide Limburgen rijk zijn.
Langs de route in Maasniel is plaats voor vele toeschouwers maar de OLS-organisatie bouwt in de Wilhelminalaan ook zittribunes.

Zo’n tribuneplaats geeft goed zicht op de vele deelnemers.
Het defilé in de Wilhelminalaan vormt het hoogtepunt van de optocht.

Wilt u net als de jury en de hoogwaardigheidsbekleders genieten vanaf een overdekte zitplaats, voorzien van een natje en een droogje, dan kunt u bij de organisatie polsbandjes voor de tribune bestellen. De prijs van zo’n plaats bedraagt 45 Euro per persoon (excl. portokosten), inclusief catering met hapjes en drankjes. Daarnaast is er ook nog een onoverdekte tribune zonder catering. Polsbandjes daarvoor kosten 25 Euro per persoon (exclusief portokosten).

De polsbandjes zijn te bestellen via de OLS-site. Ze worden dan na betaling via de post naar u toegestuurd. Vanaf zaterdag 13 juni kunt u deze kaarten ook overdag afhalen in het OLS Hoes aan de Hoekstraat 1 in MaasnielPosted in: roerdalen, roermond