pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 6, 2012 12:16 pm Lees verder →

Olympia : Kromowidjojo weet niet of ze door gaat..

Roerdalen – Kromowidjojo sluit niet uit dat haar gouden race op de 50 meter vrij van de Olympische Spelen haar laatste wedstrijd ooit was. Dat vertelde de pas 21-jarige zwemster amper een uur dat ze haar tweede gouden medaille in Londen had veroverd.

“Nee, ik zeg niet automatisch dat ik doorga”, vertelde ze. “Want dat weet ik nog niet.” Het enige wat ‘Kromo’ zeker weet is dat ze de komende weken op vakantie gaat. “Het kan zijn dat ik na drie weken denk: ik moet het water weer in. Maar het kan ook anders lopen”, zei ze.

“Ik heb een hele tijd veel dingen niet gedaan of afgezegd. Maar ik heb een hoop interesses en vind een hoop dingen leuk. De komende tijd wordt het een ‘we-zien-wel-periode’.” Om daar nog aan de Nederlandse media toe te voegen: “Journalistiek en televisie vind ik ook wel interessant. Dus wie weet worden we concurrenten.”

‘Kan het me voorstellen’
Haar coach Verhaeren was allerminst in shock, toen hij met het nieuws werd geconfronteerd. “Of ik me kan voorstellen dat ze stopt? Ik kan me alles voorstellen”, reageerde hij. “We gaan het zien. Ik heb heel bewust de agenda tot deze avond gepland. Daarna niks.”

De coach zal ook geen druk op Kromowidjojo leggen om haar zwemloopbaan te vervolgen. Die motivatie moet uit haar zelf komen. “Het is altijd háár beslissing. Zij moet het willen.”

Ook Marleen Veldhuis kreeg de vraag voorgelegd of ze denkt dat ‘Kromo’ er in 2016 weer bij is. “Ja. En dan kom ik haar aanmoedigen”, was haar antwoord.Posted in: roerdalen