porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 25, 2014 12:08 pm Lees verder →

Olympische recordhouder Wust: ” Nog eens 4 jaar,,,”

Roerdalen – Ruim een uur later dan de bedoeling was, zijn de olympische sporters maandag teruggekeerd in Nederland. Het KLM-toestel met de Nederlandse olympische ploeg aan boord landde rond vijf uur op Groningen Airport Eelde. De vertraging ontstond door drukte op het vliegveld van Sotsji.
Het vliegtuig werd door de brandweer van Groningen Airport Eelde verwelkomd met een watersaluut. Even later zetten de sporters, van wie velen behangen met één of meer medailles, weer voet op Nederlandse bodem, Ireen Wüst en Sven Kramer voorop toegejuicht door honderden mensen die naar het vliegveld waren gekomen.

Huldiging in Assen
De 41 sporters en hun begeleiders gingen vanaf de luchthaven met bussen naar de huldiging in Assen, waar de hele middag al duizenden mensen bij een groot podium wachtten. Het publiek in de Drentse hoofdstad werd intussen vermaakt met optredens van onder anderen Miss Montreal en Charly Luske.

Uiteindelijk hebben ruim 10.000 mensen de olympische ploeg toegejuicht tijdens de huldiging in Assen. De verwachte stormloop bleef weliswaar uit, maar de organisatie moest de toegang tot het plein rond het podium in de Asser binnenstad rond 6 uur toch afsluiten, er kon niemand meer bij. Mensen die geen plekje kregen, konden op andere locaties de huldiging op grote beeldschermen volgen.

‘Over vier jaar weer’
“Plezier maken, blijven doorzetten, nooit opgeven”, gaf Ireen Wüst uit Goirle mee aan de jeugd voor het podium in de Drentse hoofdstad, waar de huldiging vanwege de vertraging ook een uur later begon. “Ik ga nog vier jaar door. Het is veel te mooi”, zei ze tot groot enthousiasme van het publiek. Ook Sven Kramer zei: “Over vier jaar ben ik er weer bij.”

Dinsdag worden de sporters opnieuw gehuldigd, eerst in de Ridderzaal daarna ook door de Koning en de Koningin. Ireen Wüst wordt op carnavalsmaandag ook nog gehuldigd in haar geboorteplaats Goirle.Posted in: roerdalen