By december 26, 2012 5:16 pm Lees verder →

Omstanders helpen bij aanhouding overval

Hoensbroek – Alerte omstanders hebben 20 dec jl bij een overval op een juwelierszaak aan de Kouvenderstraat ervoor gezorgd dat een verdachte kon worden aangehouden.

Donderdagmorgen rond 11.30 uur was een juwelier aan de Kouvenderstraat doelwit van een gewapende overval door vier verdachten. Bij de overval is, in tegenstelling tot berichtgeving in regionale media, is voor zover nu bekend niet geschoten. Toen de verdachten wegvluchten grepen een aantal alerte passanten op straat in en wisten te voorkomen dat een verdachte op zijn bromfiets kon wegrijden.

De verdachte kwam ten val en werd door omstanders ter plaatse vastgehouden tot dat de politie arriveerde en de persoon aanhield. De verdachte heeft aan de val van zijn bromfiets onbekend letsel overgehouden. De eigenaar van de juwelierswinkel heeft lichamelijk letsel overgehouden en is naar het ziekenhuis overgebracht voor medische behandeling. De politie heeft op de Kouvenderstraat onderzoek ingesteld en is nog op zoek naar de drie andere verdachten.Posted in: politie