pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 10, 2015 8:11 am Lees verder →

Omwonenden naar rechter: Gaat Solar Roermond wel door?

De kans bestaat dat de rechter dit jaar een streep zet door het het Solar festival in Roermond.
Roermond – Gaat Solar dit jaarwel door? Omwonenden hebben namelijk bezwaar aangetekend tegen de evenementenvergunning die de gemeente heeft verstrekt. Daarnaast maken ze ook bezwaar tegen onder meer de kampeerontheffing.

De buurtbewoners zijn naar de rechter gestapt en hebben om een zogenoemde voorlopige voorziening gevraagd. Met zo’n voorziening worden de gevolgen van de overheidsbeslissing opgeschort. Dat wil in dit geval zeggen dat het festival mogelijk niet door kan gaan.
Omwonenden en ondernemers rond het festivalterrein klagen al jaren over onder meer geluidsoverlast en het parkeren van bezoekers buiten het gebied. De gemeente Roermond heeft al meerdere malen maatregelen genomen om de overlast terug te dringen.
Burgemeester Donders laat in een brief aan de gemeenteraad weten dat ze het jammer vindt dat het via de rechter moet. Ze zegt ze samen met de indieners en de organisatie van het festival moet afwachten of het festival wel of niet door kan gaan. De LVR heeft inmiddels een extra raadsvergadering aangevraagd om de ontstane situatie te bespreken.
Op 17 juli is de behandeling van de voorlopige voorziening, 20 juli begint de organisatie van Solar normaal gesproken met de opbouw van het festivalterrein.Posted in: roermond