pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 4, 2012 7:18 pm Lees verder →

Onbekende pint andermans geld

Roerdalen/Limburg-Noord – De politie Limburg-Noord heeft beelden op het internet geplaatst van een onbekende man die in de regio Limburg-Noord meerdere malen heeft gepind met verschillende gestolen pinpassen. Het is de man gelukt om in een korte periode meerdere duizenden euro’s te pinnen met gestolen bankpassen. Dit heeft hij gedaan bij een bank in Blerick en Tegelen. De man heeft ook toegeslagen bij een bank in Boxtel in Noord-Brabant, blijkt uit bewakingsbeelden. De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben over deze verdachte. Personen met tips worden verzocht contact op te nemen met de politie Limburg-Noord via 0900-8844.

De politie heeft beelden van de man op YouTube geplaatst en hoopt dat personen met tips over de verdachte zich melden. De beelden zijn te bekijken via www.youtube.com/politielimburg. Daarnaast is er een foto van de man rondgestuurd via het twitteraccount van de politie Limburg-Noord, www.twitter.com/politieln.

De politie heeft beelden ontvangen waarop te zien is dat de man de pincode afkijkt bij personen die aan het pinnen zijn. Daarna lukt het de man om de pinpas te stelen, vermoedelijk door het open snijden van de tas van de slachtoffers. Even later neemt de man geld op met de gestolen pinpas. In totaal heeft de politie op dit moment vijf aangiften binnen van zaken waarvoor de verdachte in aanmerking komt. Het gaat hierbij om een diefstal van een pinpas op 26 mei 2011 op de Witherenstraat in Blerick, op zaterdag 4 juni op de Raadhuislaan in Tegelen, op zaterdag 10 september op de Raadhuislaan in Tegelen, op zaterdag 17 september op de Witherenstraat in Blerick en op vrijdag 4 november, tevens op de Witherenstraat in Blerick. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van deze verdachte.Posted in: politie, roerdalen, video