pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 16, 2012 4:49 pm Lees verder →

Onderzoek in Roerdalen naar tevredenheid diensten

Roerdalen – De gemeente Roerdalen wil haar inwoners zo goed mogelijk van dienst zijn en werkt daarom voortdurend aan het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Om te weten hoe tevreden of ontevreden u bent u over de buurt waarin u woont, de veiligheid in onze gemeente of de gemeente Roerdalen als geheel, houdt de gemeente een onderzoek: Waarstaatjegemeente.nl

Het onderzoek Waarstaatjegemeente.nl is ontwikkeld door het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) en wordt voor onze gemeente uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht. Landelijk voert de overgrote meerderheid van de gemeentes hetzelfde onderzoek uit. Het voordeel hiervan is dat de gemeente Roerdalen de uitslagen van het onderzoek straks kan vergelijken met die van andere gemeentes. Wij kunnen meteen zien wat we moeten verbeteren en van welke gemeenten we iets kunnen leren.

Klantenonderzoek
Het onderzoek bestaat uit twee delen: een klantenonderzoek en een burgerpeiling. Tussen 16 januari en 17 februari is op verschillende momenten een onafhankelijke enquêteur aanwezig in het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Als u in deze periode het Servicepunt bezoekt, is het mogelijk dat de enquêteur u vraagt om mee te doen aan een klantenonderzoek. U zult dan worden gevraagd naar uw mening over onze dienstverlening.

Burgerpeiling
Het tweede deel van het onderzoek bestaat uit een zogenoemde burgerpeiling. Willekeurig geselecteerde inwoners ontvangen een uitnodiging voor deelname aan ons onderzoek. Uw antwoorden en gegevens worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen niet aan anderen ter beschikking worden gesteld. Als u geselecteerd wordt, ontvangt u tussen 16 en 22 januari 2012 een uitnodiging.

Resultaten
Wij zullen u natuurlijk op de hoogte houden van de uitkomst van dit onderzoek. U leest te zijner tijd meer op deze informatiepagina en op deze website. U kunt nu al een kijkje nemen op www.waarstaatjegemeente.nl. Hier kunt u al uitslagen zien van andere gemeentesPosted in: roerdalen