pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 3, 2015 4:04 pm Lees verder →

Onderzoek: 3 tot 5 koppen koffie mag per dag…

Roerdalen – drie tot vijf koppen koffie per dag is goed voor het hart, zo wijst onderzoek uit van het Kangbuk Samsung ziekenhuis in Seoul, volgens diverse media.

De onderzoekers hebben 25.000 Koreanen opgedeeld in groepen die geen koffie, één kop koffie, drie tot vijf koppen koffie en meer dan vijf koppen koffie per dag drinken. Zij hadden allen geen hartproblemen aan het begin van het onderzoek.

Aan het einde van het onderzoek had de groep die drie tot vijf koffie per dag dronk het minste last van hartproblemen. De mensen die koffie dronken hadden bovendien minder calcium in de kransslagaders. Calcium in die aders kan zorgen voor hart- en vaatziekten.

De onderzoekers pleiten voor meer onderzoek voor de relatie tussen koffie en het hart. “Hoewel dit onderzoek aantoont dat er een mogelijk verband is tussen koffieconsumptie en het ontwikkelen van verstopte slagaders, is meer onderzoek nodig om deze bevindingen te bevestigen en te begrijpen wat de reden is voor het verband.”Posted in: roerdalen