pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 4, 2014 8:16 pm Lees verder →

Online regionale WoW community in Limburg deze week gestart

image

Roerdalen/Maastricht – Vandaag, donderdag 4 december trapte het kernteam WOW Limburg, bestaande uit afgevaardigden van de gemeenten Venlo, Roermond, Sittard-Geleen, Heerlen, Maastricht, Provincie Limburg en Rijkswaterstaat, het eerste WOW Limburg event af. WOW staat voor Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders en is een landelijke organisatie van én voor wegbeheerders die zich inzetten voor samenwerking in het wegbeheer.

Het doel van de bijeenkomst was om met elkaar regionale samenwerkingservaringen te delen, zodat van elkaar geleerd kan worden en de samenwerking robuuster wordt. Bijzonder was het enthousiasme, de grote betrokkenheid en het samenspel tussen de aanwezige bestuurders en ambtenaren. Er was ruimte voor het verbreden van het netwerk op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau, waardoor er weer nieuwe samenwerkingen tot stand kunnen komen. Gedeputeerde Erik Koppe (Wegen) opende tevens de WOW Limburg Community op LinkedIn: “Met dit platform loopt Limburg voorop en is er een belangrijke nieuwe stap gezet naar meer onderlinge uitwisseling van kennis en daadwerkelijk gaan uitvoeren van concrete ideeën. Ik roep alle Limburgse wegbeheerders op zich aan te melden en inspiratie op te gaan doen.”

“Deze community is het eerste regionale, digitale platform op gebied van wegbeheer onder de vlag van WOW. Daar ben ik trots op”, aldus Diederik Timmer, voor Rijkswaterstaat landelijk bestuurslid van WOW. Eén van de doelen van het kernteam is het vullen van de strategische agenda voor Limburg. Met de input van deze dag wordt de strategische samenwerkingsagenda 2015 gevuld en wordt een top 3 samengesteld van eerste initiatieven. Via diverse gesprekstafels werd gediscussieerd over gezamenlijke onderhoudsbestekken, gladheidbestrijding, groenbeheer, gezamenlijke inspectie bruggen en viaducten en nog meer. Hierbij werd ook gesproken over dalende onderhoudsgelden tegenover noodzakelijk onderhoud. Gedeputeerde Erik Koppe: “Focus aanbrengen is een must. Er zijn heel veel ideeën over tafel gegaan. Begin met kleine successen, laat zien dat het werkt. Onze gezamenlijke opgave is om een betere dienstverlening neer te zetten met hetzelfde geld, of dezelfde dienstverdeling met minder middelen.”

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan en doe mee via: http://www.platformwow.nl/Posted in: roerdalen, roermond