porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 30, 2015 1:30 pm Lees verder →

Ontslagen en reorganisatie bij mediabedrijf MLA (Midden Limburg Aktueel) door verlies Weert TV

PERSBERICHT

Roerdalen/Weert – Per 1 januari 2016 verhuist Midden-Limburg Actueel (MLA) van de Maaspoort naar Stationsplein 4 te Weert. Tevens wordt de organisatie aangepast omdat MLA er niet in is geslaagd, ondanks flinke investeringen in organisatie en materieel gedurende de laatste 9 maanden, om de structureel verliesgevende activiteiten van Weert TV, overgenomen per 1 maart jl. om te buigen in positieve resultaten. De medewerkers zijn onlangs op de hoogte gesteld van de veranderingen. Helaas betekent dit dat 1 fulltime en 2 part-time medewerkers hun baan verliezen. Voor deze medewerkers is ontslag aangevraagd. Daarnaast wordt het tijdelijk dienstverband van 5 medewerkers niet verlengd. MLA stelt alles in het werk om deze medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en bij te staan in dit proces.

MLA betreurt het dit moeilijke maar noodzakelijk besluit te moeten nemen om de kosten en opbrengsten in lijn te brengen met elkaar en perspectief te behouden op toekomstige groei. De bekende beeldkrant blijft gehandhaafd. Daarnaast zal het huidige Weert Journaal worden aangepast. Het plan is om elk uur het actuele nieuws te laten zien via de regionale tv-zender MLA TV en online via weert-actueel.nl en middenlimburgactueel.nl. MLA is in gesprek met Weert FM om per 1 januari 2016 de publiek-private samenwerking voort te zetten en mogelijk uit te breiden met andere geïnteresseerde partijen in het Land van Weert.

De verwachting is dat medio januari 2016 de nieuwe journaaluitzendingen zullen starten. Het traditionele journaal wordt nog tot aan de kerstperiode uitgezonden. Livestream-activiteiten worden beëindigd of mogelijk voortgezet buiten MLA.Posted in: roerdalen