By april 17, 2012 1:43 pm Lees verder →

Ontvoering mogelijk scenario bij vermissing Hugo Charles uit Echt

Echt – Sinds maandag 2 april onderzoekt een team van de politie Limburg-Noord de vermissing van de 47-jarige Hugo Charles (foto) uit Echt. Uit onderzoek van de politie blijkt dat er geen enkel scenario kan worden uitgesloten. Ook een mogelijke ontvoering is onderdeel van de scenario’s. Dit scenario wordt door de politie uiteraard onderzocht. Voor het leven van Hugo Charles wordt gevreesd omdat er geen contact meer is geweest met de vermiste na vrijdag 30 maart. Er is ook geen contact geweest tussen de politie en mogelijke ontvoerders van Hugo Charles. Meer mededelingen over de vermissing van Hugo Charles worden in het kader van het onderzoek niet gedaan.

Personen met tips worden verzocht contact op te nemen met het onderzoeksteam van de politie Limburg-Noord via 0800 2552 552. Daarnaast kunnen mensen met tips desgewenst bellen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 3458999.
Na de melding op tv zijn bij de politie meer dan 20 tips binnen gekomen over de vermiste autoverkoper en coureur Hugo Charles (47) uit Echt.

Meer tips blijven welkom en wat de huidige tips inhouden wil de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

Charles vertrok op donderdag 29 maart met zijn auto naar een afspraak, vermoedelijk in Waardenburg, maar met wie is onbekend en sindsdien ontbreekt elk spoor. De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf.

Zijn familie schakelde daaropvolgende zondagavond de politie in, nadat hij die zaterdag niet aanwezig was bij de crematie van zijn moeder. Daarop is de politie een onderzoek gestart.

De auto van de Echtenaar, een zwarte Audi A6, is maandagavond na de meldig bij de politie afgesloten teruggevonden op parkeerplaats De Meern Zuid (Utrecht) aan de A12.
Hugo Charles heeft een getinte huidskleur, een normaal postuur en zwart gekruld kort haar. Op de dag van de verdwijning droeg de 47-jarige Echtenaar een blauwe spijkerbroek, een grijs sweatshirt met capuchon en gymschoenen.

Op www.politielimburgnoord.nl is een foto te zien van de auto en een kaartje met de vindplaats ervan.Posted in: politie