pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 21, 2015 1:17 pm Lees verder →

Ontvoeringen en verkrachtingen N-Limburg vanavond op tv in Opsporing Verzocht

Roerdalen – Het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 21 april aandacht aan een aantal (poging) ontvoeringen en verkrachtingen die in de periode 2012-2014 in Noord-Limburg hebben plaatsgevonden. Voor deze incidenten zijn in december een 38-jarige verdachte en zijn vriendin aangehouden en deze zitten nog steeds vast.

Het gaat om vier (poging) ontvoeringen waarbij de veelal jonge slachtoffers bedwelmd raakten, vastgepakt en al dan niet in een auto gesleurd werden. De eerste vond plaats in september 2012 in Hout-Blerick. De tweede gebeurde in september 2013 in Tienray. Deze twee zaken zijn al eerder in een uitzending van Opsporing Verzocht behandeld. Het derde incident speelde zich af in september 2014 in Malden en de vierde zaak in november 2014 in Sevenum. En dit laatste incident leidde in december tot de aanhouding van de verdachte en zijn vriendin. Naast deze zaken wordt de man ook nog verdacht van drie verkrachtingen van straatprostituees.

Het vermoeden bestaat dat deze persoon zich in de afgelopen jaren schuldig heeft gemaakt aan meerdere zedendelicten, maar meer concrete zaken zijn op dit moment niet bekend. Reden om – ook al is een verdachte aangehouden – opnieuw naar buiten te treden via Opsporing Verzocht om ook eventuele andere slachtoffers kans te geven zich alsnog te melden. Deze kunnen ook van buiten Limburg zijn.

In de uitzending vindt een korte terugblik plaats op de eerdere items in Opsporing Verzocht en er zal een geblurde foto van de verdachte getoond worden. Daarnaast zal n van de slachtoffers onherkenbaar in beeld haar verhaal vertellen.

Opsporing Verzocht is te zien op NPO1 om 20.30 uur. De herhaling vindt plaats op woensdag 22 april rond het middaguur.

Op www.politie.nl onder dossiers is alle informatie over deze incidenten te lezenPosted in: politie, roerdalen