pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 13, 2013 1:52 pm Lees verder →

Ook dat nog: 65 euro boete voor in slaap vallen in verkeerde keuken

Veghel – Een 30-jarige man uit Litouwen heeft een boete van 65 euro gekregen nadat hij in een verkeerd huis in slaap was gevallen.

De politie kreeg zaterdagmorgen 12 januari om 7.15 uur een melding van een slapende inbreker in een woning aan de Lelielaan. De politie spoedde zich naar de woning in de hoop een inbreker te kunnen oppakken. De agenten werden aangesproken door de bewoner van het huis die zei dat hij gesnurk hoorde vanuit de keuken. In de keuken troffen de agenten een man aan die lag te slapen; de man had zelfs zijn schoenen uitgetrokken. De man is wakker gemaakt en naar het bureau gebracht. Gezien de taalbarrière is de man door tussenkomst van een tolk gehoord. Toen kwam boven dat de man geen kwaad in zin had maar in beschonken toestand een verkeerde woning was binnen gelopen. De bedoeling was dat hij die nacht bij een vriend zou slapen maar hij was het adres kwijt.

Huisvredebreuk
Justitie besloot de man een boete van 65 euro op te leggen, al het geld dat hij bij zich had, voor huisvredebreuk. Nadat de man aan het bureau enkele uren had uitslapen werd hij om 14.00 uur weer heengezonden naar zijn vrachtwagen.Posted in: politie