pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 4, 2015 3:03 pm Lees verder →

Ook dit jaar “Natuurlijk….Theater” in Echt-Susteren

Echt – De Stichting Culturele Kring Echt stond in 1983 mede aan de wieg van wat later uitgroeide tot het onvolprezen Limburgs Straattheater Festival, sedert enkele jaren Limburg Festival geheten. Sinds 1983 organiseerde de Stichting met veel succes jaarlijks het festival in Echt en sinds de fusie op 1-1-2003 ook in Susteren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze club op een gegeven moment tevens de organisatie van het project “Natuurlijk…Theater” ter hand ging nemen. Dit jaar, vrijdag 28 augustus, alweer voor de 14e keer in successie.
Het project “Natuurlijk….Theater” vormt al jaren een onderdeel van het Limburg Festival en werd in 1996 voor het eerst in de programmering opgenomen. Filosofie achter het project is de mensen op een milieuvriendelijke wijze (per fiets) kennis te laten maken met aan de ene kant natuur en landschap en aan de andere kant theater. In een aantal Limburgse gemeenten (sinds 2002 ook in de toen nog zelfstandige gemeenten Echt en Susteren) zijn fietsroutes uitgezet van circa 20 kilometer. Gedurende die fietstochten worden de deelnemers op een zestal locaties getrakteerd op korte straattheatervoorstellingen door gerenommeerde groepen uit de hele wereld. In 2015 zijn de artiesten en gezelschappen afkomstig uit Engeland, Duitsland, België, Italië en Ierland.
En we hebben een leuk extraatje in de aanbieding want ook dit jaar is KunstCorridor61 (KC61) wederom van de partij tijdens het project “Natuurlijk…Theater” in het mooie stadje Echt-Susteren. Er zal op een nader te bepalen locatie in de fietsroute een openlucht expositie verrijzen van diverse Echt-Susterense kunstenaars. Meer informatie over KC61 op de website: www.kc61.nl
Net als in de dertien afgelopen jaren kunnen de fiets- en theaterliefhebbers dus ook in 2015 weer deelnemen aan het project “Natuurlijk…Theater” in de gemeente Echt-Susteren.
Op vrijdag 28 augustus 2015 kan tussen 10.30 en 12.00 uur van start gegaan worden voor een theaterfietstocht van om en nabij 20 kilometer door de mooie gemeente Echt-Susteren. Er kan gestart worden vanaf Manege Op de Berg aan de Wolfsberg in Pey-Echt en Koffiehuis ‘t Ijzerenbos aan de Heerenstraat in Susteren. Het inschrijfgeld bedraagt slecht € 6 per persoon voor een hele dag fietsplezier, hoogstaand straattheater en als extraatje ‘open-lucht-kunst’ op de koop toe. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding voor €3 meefietsen. En om de dag op gepaste wijze af te sluiten treedt ’s avonds om 20.00 uur op de historische Plats in Echt centrum de Engelse straattheaterartiest Mario Queen of the Circus op die een dolkomische act voor het voetlicht brengt. De organisatie van een en ander is zoals altijd in handen van de Stichting Culturele Kring Echt i.s.m. de Stichting Limburg Festival.
Wellicht is het een optie om “Natuurlijk….Theater” op te nemen in uw verenigings-programmering van dit jaar. U krijgt voor uw leden in feite een kant en klaar project in de schoot geworpen. Het enigste wat u als bestuur c.q. leiding hoeft te doen is de leden in kennis te stellen van het evenement en eventueel iets af te spreken over deelname in gezamenlijk verband. Als organiserende Stichting zijn wij ervan overtuigd dat dit door uw leden zeer geapprecieerd zal worden. Wij hebben als organisatie wederom gepoogd een mooie fietsroute uit te zetten. Een route die de deelnemers zal leiden door en langs het vele schoons dat het Smalste Stukje Nederland te bieden heeft. Als Stichting Culturele Kring Echt hopen wij op vrijdag 28 augustus weer heel veel deelnemers te mogen begroeten en wij wensen de fietsers op voorhand heel veel fiets-, theater- en kunstplezier, onder hopelijk uitstekende weersomstandigheden.
Jos Meeuws, secretaris Stichting Culturele Kring Echt
“Voor 14e keer “Natuurlijk….Theater” in Echt-SusterenPosted in: Geen categorie