porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 6, 2015 5:38 pm Lees verder →

Ook geflitste Polen krijgen bekeuring nu thuis

Roerdalen – Poolse verkeersovertreders die in Nederland worden geflitst, worden vanaf eind dit jaar ook beboet. Dit is mogelijk omdat Polen vanaf dan ook is aangesloten op Nederlandse digitale systemen voor het uitwisselen van kentekengegevens. Bij staande houdingen door de politie van Poolse verkeersovertreders worden nu al sancties opgelegd.

Dat blijkt uit een brief van minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie aan de Tweede Kamer over buitenlandse kentekenhouders die in Nederland verkeersovertredingen begaan. Verkeershandhaving in Nederland gebeurt met staande houdingen door de politie en met digitale handhavingsmiddelen, zoals flitspalen en trajectcontroles, waarbij geregistreerd wordt op kenteken.

Bij staande houdingen in heterdaadsituaties krijgen zowel Nederlandse bestuurders als buitenlanders die een overtreding begaan een sanctie opgelegd. Bij digitale handhavingsmiddelen is het noodzakelijk voor het opleggen van sancties dat bij buitenlandse kentekens gegevens kunnen worden uitgewisseld met het land van herkomst. Met de komst van de Europese richtlijn Cross Border Enforcement (CBE) is het mogelijk om kentekens uit te wisselen bij overtredingen die op kenteken worden geregistreerd.

De kentekenhouders uit Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland worden inmiddels beboet bij overtredingen, omdat de systemen tussen Nederland en de landen daarop zijn aangepast. Vanaf eind dit jaar is dat dan ook het geval met Polen. In 2016 en volgende jaren kunnen ook kentekenhouders uit andere landen boetes ontvangen als zij verkeersovertredingen in Nederland begaan.Posted in: politie, roerdalen