pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 31, 2015 1:20 pm Lees verder →

Ook in 2016 thema-bijeenkomsten voor iedereen in Roerdalen

Roerdalen – Ook in 2016 houdt de gemeente zg themabijeenkomsten over een bepaald onderwerp. Elke geïnteresseerde is welkom.
Het doel van deze bijeenkomsten is het uitwisselen van kennis en informatie over uiteenlopende onderwerpen. De bijeenkomsten zijn een kans om op laagdrempelige manier van gedachten te wisselen. De themabijeenkomsten vinden plaats in het vergadercentrum (ingang achterom via het Servicepunt) en beginnen meestal om 19.30 uur. De bijeenkomsten zijn openbaar: inwoners, raadsleden, ondernemers en verenigingen zijn allemaal welkom.

Opzet
Themabijeenkomsten zijn laagdrempelige, openbare bijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst worden één of meerdere onderwerpen besproken en uitgediept. Het karakter kan per bijeenkomst verschillend zijn. Het kan gaan over actuele onderwerpen of over onderwerpen waar in de toekomst beleid over wordt ontwikkeld. Sommige onderwerpen zullen ook in de raad en commissie worden behandeld. De themabijeenkomsten zorgen voor extra input vanuit inwoners, ondernemers en verenigingen.

Themabijeenkomsten in 2016
Voor 2016 staat ongeveer één themabijeenkomst per maand gepland. In de zomervakantie zijn geen bijeenkomsten. Ongeveer twee weken voor elke themabijeenkomst vindt u de agenda op deze website. Kijk voor meer informatie op de pagina themabijeenkomsten. Vanuit de pagina van Roerdalen.nl kunt u doorklikken naar de agenda’s.

Woord voeren
U hoeft zich niet aan te melden als u aanwezig wilt zijn bij een themabijeenkomst. Wilt u graag spreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat? Dan moet u dit doorgeven aan de griffie. U kunt dit uiterlijk twee dagen (48 uur) van tevoren doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen met (0475) 53 88 88. Raadpleeg eerst de geldende spelregels als u een onderwerp aan de agenda wilt toevoegen.Posted in: roerdalen